Kjære medarbeider i Frøy

I snart ett år har vi hatt gleden av å være ansatt i verdens største akvaserviceselskap, hvor det daglig leveres gode tjenester under mottoet Teamwork til sjøs.

I Frøy har vi rundt 740 dyktige fagfolk, som står på sent og tidlig for å løse stadig nye utfordringer og oppgaver. Vi har som mål i Frøy at alt vi gjør skal være preget av verdiene våre; trygghet, fleksibilitet, engasjement og ansvarlighet. Vi opplever at våre ansatte er med og bidrar til dette, og det setter vi stor pris på. Tusen takk for god innsats til hver og en av dere!

Det er snart jul, og det blir selvfølgelig julegave til alle i år også. Men å koordinere, og sende ut rundt 740 julegaver er litt av et logistikkarbeid. Derfor har vi i år fått laget en Webshop hvor dere selv kan gå inn og bestille treningstøy med Frøylogo. Vi har lagt inn et gavekort på kr 2000,- som du kan handle for. Vi håper du syns denne løsningen fungerer greit, og at du blir fornøyd med produktene. Frist for bestilling 19.12.21.

Vi ønsker alle våre medarbeidere i Frøy en riktig god jul og et godt nyttår.

Deres nettbutikk er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.

Nettbutikken stenger 19.12. med forventet levering i uke 6/2022.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte, som vi ønsker at dere videreformidler til deres medlemmer / ansatte:

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.

Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/search?cgid=FroygruppenNS

Rabatt kode som gir kr 2000 i rabatt må legges inn uner rabattkode feltet når du kommer til handlekurven. Dette blir fakturert bedriten i etterkant.

Kode: JulegaveFrøygruppen

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»

Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: Froygruppen

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her: trimtex.no/no/fitle/Fitle.html

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt,
f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.